”Lavice” na okupu u okviru EHF sedmice

Ženska rukometna reprezentacija okupila se u Podgorici, u srijedu putuje za Đer, dok će u petak i subotu odigrati kontrolne mečeve sa Angolom i Mađarskom.

Objavljeno: 24. 09. 2018 - 10:26

Posljednja sedmica septembra rezervisana je za reprezentativna okupljanja, a selektor Per Johanson pozvao je 11 igračica Budućnosti i internacionalke iz Rumunije, Mađarske i Turske, odnosno ukupno 17 najboljih koje će vjerovatno i konkurisati za sastav koji će Crnu Goru od 29. novembra do 16. decembra predstavljati na šampionatu Evrope u Francuskoj.

Na spisku su: golmanke Marina Rajčić (Budućnost), Ljubica Nenezić (Kastamonu, Turska), krila Majda Mehmedović (Bukurešt, Rumunija), Itana Grbić (Budućnost), Ivona Pavićević (Budućnost), Jovanka Radičević (Bukurešt), Dijana Ujkić (Budućnost), pivotkinje Tatjana Brnović (Budućnost), Ema Ramusović (Budućnost), bekovi Đurđina Jauković (Budućnost), Jelena Despotović (Debrecin, Mađarska), Milena Raičević (Budućnost), Anđela Bulatović (Budućnost), Katarina Bulatović (Budućnost), Sanja Premović (Budućnost), Andrea Klikovac (Kišvarda, Mađarska) i Đurđina Malović (Ferencvaroš, Mađarska).

 

Ko će osvojiti finale Lige šampiona?