Vladimir Jašović predsjednik mladih SD Berane

Na Konvenciji Omladine Socijaldemokrata Berane koja je održana   u nedjelju 14. oktobra, članovi odbora su za predsjednika ponovo izabrali Vladimira Jašovića. U ovom mandatu, funkciju potpredsjednika obavljaće Lidija Raičević i Irvin Šabotić, dok je za sekretara izabran Admir Hadrović.

Objavljeno: 15. 10. 2018 - 12:43

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik OO SD Berane Onur Babaić koji je kazao da su mladi neizostavan dio i potencijal svake političke organizacije, a mladi SD Berane su u prethodnom periodu pokazali da su važan oslonac u radu i djelovanju Socijaldemokrata u ovom gradu. On je poručio i da timski rad, saradnja i razumijevanje treba da budu osnov na kojem će se ovaj odbor graditi i rasti.

Predsjednik Omladine SDCG Emil Đokić iskazao je zadovoljstvo što mladi ljudi u Beranama prepoznaju Socijaldemokrate kao pravi i najbolji izbor, te stoga sve više omladine želi da pristupi i uključi se u rad omladinske organizacije.

‘’Ovaj odbor okuplja mlade, perspektivne i politički osviješćene ljude, a sa rukovodstvom koje ste mudro izabrali, siguran sam da će budući rad donijeti najbolje rezultate’’, kazao je Đokić.

 Vladimir Jašović zahvalio je članovima odbora koji su mu još jednom dali povjerenje i priliku da zajedničkim snagama djeluju i šire ovu organizaciju.

"Imamo odlične ideje, ali što je još važnije, imamo prave ljude, omladinu koja želi da doprinese boljem statusu mladih u Beranama.Očekuje nas period u kome ćemo raditi vrijedno i odgovorno, složno i drugarski, šireći duh istinske socijaldemokratije’’, poručio je Jašović.

Konvenciji su prisustvovali potpredsjednik OSDCG Nikola Zirojević kao i generalna sekretarka OSDCG Elida Korać, predsjednici OSD Petnjice i Rožaja - Refik Latić i Ermin Fejzić, a u ime odbora OSD Gusinje Damir Bicić.