Nova M: Stojimo iza saradnje sa Maksimom Živaljevićem

Medijska kuća „Nova M“ stoji iza saradnje s vrsnim profesionalcem i renomiranim sportskim komentatorom Maksimom Živaljevićem, saopšteno je Portalu Analitika iz te medijske kuće.

Objavljeno: 15. 10. 2018 - 19:09

 "Upravo zbog njegove ekspertize i dugogodišnjeg iskustva u komenatarisanju sportskih događaja, Maksim Živaljević angažovan je na prenosu utakmice Litvanija - Crna Gora u nedjelju, 14. oktobra. Uz to što je crnogorska reprezentacija upisala veliku pobjedu u sklopu Lige nacija, prenos utakmice ostvario je rekordne rezultate gledanosti, što dodatno potvrđuje da su gledaoci prepoznali atraktivnost i odličan kvalitet sadržaja koji donosi nova nacionalna televizija „Nova M“. ističe se u saopštenju.

Fudbalske utakmice reprezentacije Crne Gore „Nova M“ će, naglašavaju, s ponosom prenositi do 2022.  "i taj će sadržaj komentarisati najbolja domaća sportska komentatorska imena".

„Nova M“, u skladu sa svim pravilima i politikom United Media, svoje vlasničke kuće, u svom radu beskompromisno poštuje najviše standarde struke, te visoke kriterijume kvaliteta i profesionalnosti, a isto očekujemo i od naših saradnika", zaključuje se u saopštenju.