Nemanja Kostić unaprijeđen u direktora za Istočnu Evropu (Managing Director Eastern Europe)

  
Iz Karisma Hotels & Resorts, međunarodno poznate i nagrađivane hotelske grupacije,  su upoznali javnost da je gospodin Nemanja Kostić unaprijeđen u direktora za Istočnu Evropu (Managing Director Eastern Europe).

Objavljeno: 16. 10. 2018 - 15:52

direktno će odgovarati menadžment boardu Karisma Hotels & Resorts grupacije, koji su tim povodom istakli: „Sa ponosom promovišemo Nemanju, koji je ključna figura ubrzanog Karisminog rasta u Evropi. Uvjereni smo da će Nemanja svoju novu ulogu nadovezati na postojeća iskustva i rezultate i nastaviti ekspanziju Karisminih cijenjenih brendova u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj i šire.” U svojoj novoj ulozi, Kostić, koji je u Karismi od 2011. godine, i na novu dolazi sa pozicije direktora razvoja, nadgledaće Karismino planirano kontinuirano širenje po Evropi.

G. Nemanja Kostić unaprijeđenje je zaslužio svojim iskustvom i rezultatima, jer je prepoznat kao ključna figura u realizaciji projekta „Holiday Villages Montenegro“, u Ulcinju, koji je nakon veoma zahtjevnog i transparentnog tenderskog procesa, uspješno građevinski realizovan u rekordnim rokovima, i to, shodno dobroj poslovnoj praksi Karisme - u saradnji sa crnogorskim kompanijama izvođačima. Ovaj poduhvat je Crnoj Gori i gradu Ulcinju donio novi turistički kvalitet, sa gostima iz Zapadne Evrope, te aktivnim produžetkom sezone, sa partnerom, najvećim svjetskim turoperaterom – TUI-jem. Pored toga, g. Kostić je sa pozicije direktora razvoja koordinirao Karismin portfolio u Istočnoj Evropi, uključujući već prepoznate hotele Karisma grupacije otvorene ovog ljeta u Crnoj Gori.

Aktivnosti g. Kostića značajno su doprinijele da međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts već ove godine ostvari svoj strateški cilj na svjetskom nivou - 30 hotela u vlasništvu i/ili menadžmentu do 2020. godine. Danas grupacija u svom portfoliju već ima 32 hotela.

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 32 hotela i posluje u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.