Mejveder: Ja sam elita, ako me izazoveš dolaziš u moj svijet

Flojd Mejveder potvrdio je da želi da se bori sa Habibom Nurmagomedovom, ali da će kao i u slučaju sa Konorom Mekgregorom to morati da se dogodi u ringu.

Objavljeno: 18. 10. 2018 - 18:09

Nurmagomedov je izazvao Mejvedera nakon što je nokautirao Mekgregora i ustoličio se kao apsolutni vladar UFC.

Mejveder, koji je pobijedio Mekgregora u avgustu 2017. upravo u bokserskom ringu prije svega razmišlja koliko će novca da zaradi. Na kraju krajeva, "Novac" (Money) je njegov nadimak.

"Kada se budem borio sa Habibom, naravno da ću da dobijem desetocifrenu isplatu. Zaradiću više nego od borbe sa Mekgregorom. Vjerovatno 100 miliona dolara više. Pretpostavljam između 110 i 200 miliona više", rekao je Mejveder.

Amerikanac je u borbi sa Ircem koja je vrijedjela 590 miliona dolara sam zaradio 275 miliona. Njegov novi izazivač je 30-godišnji Rus iz Dagestana koji je, kao i Mejveder (50-0) takođe neporažen u profesionalnim borbama (27-0). 

"Borićemo se. Ja sam svoj gazda, ne znam šta se dešava u Habibovom taboru, ali na kraju sve možemo da se dogovorimo. Ja sam Flojd Mejveder. Ja sam elita, ako me izazoveš dolaziš u moj svijet. Ne znam drugog borca koji ima brojeve kao što su moji. Ne znam drugog borca koji je zaradio novca koliko sam ja. Tako da, ako me izaziva, dođi u moj svijet i dogodiće se", istakao je Mejveder. 

Mejveder je na kraju upozorio Rusa da se ne smije dogoditi incident koji je zasijenio njegovu pobjedu nad Mekgregorom nedavno.

"Las Vegas je prijestonica borbe, a posle borbe moraš da se ponašaš kao profesionalac. Ne samo u ringu, već i van ringa".