Sjutra isključenja struje u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objavljeno: 18. 10. 2018 - 19:45

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Kotoru će nova brojila dobiti Pobrdje, Radanovići, Škaljari i Vranovići, a u Baru Mirošica II, Nikšićka 2/31, Partizanski put i Petrovački put.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati, bez struje biti dio Mareze oko restorana, Kozaračka i Zmaj Jovina ulica.

Od devet do 13 sati, bez struje će ostati dio ulice Ivana Vujoševića, dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog , škola Maksim Gorki, poslovni centar Kruševac i novi Studentski dom, a od devet do 14 sati ulica 18. jula.

Na Cetinju, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Velestovo, Markovina, Bajramovica, sirara "Vulaš" i repetitor "Promonte".

U Nikšiću će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Pilatovci, Obljaj ,Vučji Do, Rvana Gora, Bratogošt, Bjelice, Vrbice, Ubla, Crkvice, Poljica, dio Dragove Luke i Bistrička ulica;

Od deset do 15 sati, bez struje biće Crkvičko Polje (Gornje), Žeično, Babići, Šarići i Barni Do, a od 12 do 15 sati dio Bršna.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje biti Podi, dio korisnika oko Španjole, dio centra i dio naselja Kameno, od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta dio Tople, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati Zelenika (Nakićenovići).

U Tivtu će, od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta, bez struje biće centalni dio Marića.

U Kotoru, od devet do deset sati, bez struje ostaće Bratešići, od devet do 13 sati Kostanjica, od deset do 11 sati Gorovići i Pobrđe, a od 11 do 12 sati Vranovići.

U Baru će, od deset do 14 sati, bez struje bitipodručje Dubrave iznad magistrale prema Ulcinju.

U Ulcinju će, od osam sati do 14 sati i 45 minuta, bez struje ostati Đonza, Draginje, Sukobin, Postegvaš , Gornji i Donji Kravari, naselje Kodre kod baraka i dio naselja Nova Mahala iza JPU „Solidarnost“;

U Petnjici, od osam do 17 sati, bez struje biće Babino, Dragosava, Zagrađe i Goražde, a u Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Babino.

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Kačari i Razdolje, a od deset do 18 sati Bać, Jablanica, Malindubrava, Preipeč, Crnča, Dračenovac i Vuća.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Gračanica, a u Plavu, od osam sati do 14 sati i 30 minuta Mašnica.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biće Dolac, Potkrajci i Grančarevo, a u Kolašinu Vladoš i Uljari.

U Mojkovcu će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Štitarica, a u Šavniku, od devet do 15 sati Borovac i Sirovac.

U Pljevljima, od osam do 17 sati, bez struje biće Kosanica, Gusino Brdo, Krupice, Pandurica, Kotlajići, Čavanj, Pušonjski Do, Đurđević Tara, Lever Tara, Bitine, Glibaći, Palež, Jovići, Ograđenica.

U istom terminu, bez struje biće Zasada, Slatina, Morajice, Meki Do, Paćevina, Repetitor Mrčajevac, Varine, Bujaci, Borova, Gradina, Vodno, Zajdni Do, Ski lift, Jelov Panj, Vaškovo, Premćani i Selac;

Od 12 do 17 sati, bez struje biće Mijakovići i seosko područje Kosanice.