Gojković saopštio spisak za duel sa Italijom

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak od 14 igrača za duel prvog kola C grupe FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama, protiv selekcije Italije u Podgorici. 

Objavljeno: 19. 10. 2018 - 14:18

Ta utakmica biće odigrana 23. oktobra u 18 sati u bazenu Sportskog centra "Morača".

Na spisku su - Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Đuro Radović, Vlado Popadić, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Slaven Kandić i Dragan Drašković.

- Na spisku je 14 igrača, a za utakmicu mogu da računam na 13. Razlog je taj jer imamo problema sa povredom Đura Radovića. Draško Brguljan je bio povrijeđen ali se oporavio. Vidjećemo do ponedjeljka kakva će situacija biti sa povredama, kada ćemo izabrati tim za Italiju - kazao je Gojković.

On je ocijenio da je to u ovom momentu najjači mogući sastav. 

- Svjetsku ligu otvaramo protiv izuzetne reprezentacije. Ali, igramo pred našom publikom, idemo na pobjedu iako će biti jako teško. Međutim, ukoliko pružimo igru kakvu znamo - možemo da dođemo do važnog trijumfa - kazao je Gojković.

Ulaznice za utakmicu prodaveće se po cijeni od dva eura u ponedjeljak, u prodavnici sportske opreme "Aquapinna" u zgradi preko puta SC "Morača".