Uhapšene dvije osobe: Dizalicom udario sugrađanina u glavu; Ukrao torbu iz automobila

Barski policajci su uhapsili dvije osobe iz tog grada zbog krađe i nanošenja teških tjelesnih povreda - saopšteno je iz UP.

Objavljeno: 23. 10. 2018 - 14:50

''Službenici Uprave policije MUP-a – policijski službenici Centra bezbjednosti Bar su, odmah nakon izvršenja krivičnog djela teška krađa, lišili slobode M.S. (33) iz Bara. On je, kako se sumnja, juče, 22.10.2018. godine, oko 17,00 časova, prišao vozilu „Hyundai Tucson“, barskih registarskih oznaka, koje se nalazilo parkirano ispred jednog diskonta, nakon čega je podesnim sredstvom polomio desno vjetrobransko staklo i otvorio vrata vozila iz kojeg je potom otuđio žensku torbu u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta i dao se u bjekstvo. Policijski službenici su se dali u potjeru za M.S. koji je tokom pokušaja bijega od sebe odbacio otuđenu torbu. M.S. je sustignut i lišen slobode. Otuđena ženska torba sa ličnim dokumentima i novcem je vraćena vlasnici. Osumnjičeni M.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju službenici CB Bar su osim toga, danas u ranim jutarnjim časovima lišili slobode A.Š. (26) iz Bara, zbog sumnje da je na štetu sugrađanina M.M. (34) počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. 

''A.Š. je, sumnja se, danas, oko 02:30 sati, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, auto dizalicom koju je uzeo iz svog vozila zadao M.M. udarac u predjelu glave. M.M. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u bolnici. A.Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo'', saopšteno je iz UP.