Demokrate Alekse Bečića spuštili raspravu na lični nivo – na meti predsjednik SDP-a

Demokratska Crna Gora Alekse Bečića objelodanila je juče da je političar R. K. koga su naznačili da je zajedno sa nezavisnim poslanikom Neđeljkom Rudovićem nosilac ,,nacionalističke histerije“ predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić.

Objavljeno: 14. 11. 2018 - 06:35

Iz Demokrata su reagovali na saopštenje SDP-a u kojem se pozivaju Aleksa Bečić i Boris Bogdanović da kažu da li nešto kriju. - Kad smo pročitali saopštenje R. K. prvo čega smo se sjetili bile su riječi Slavka Perovića, autora ideje o modernoj i nezavisnoj Crnoj Gori, koji je na pitanje o tome šta misli o predsjedniku SDP-a, rekao, doslovno citiramo: „Pi, mislim, pi“. Na sadržaj posljednjeg saopštenja R. K. o Demokratama se ništa drugo ne može saopštiti i reći osim onog što je Slavko Perović već kazao - navodi se u saopštenju. Ništa nam osim ta dva slova, kako navode, čija je približna vrijednost 3,14, a koja se poklo

pila sa podrškom koju je SDP imao čak i u svojim najboljim danima, ne pada na pamet ni kada se sjetimo da je Crna Gora imala nesreću da joj se, nakon Rista Vukčevića, časnog i poštenog čovjeka, na čelu parlamenta, najvišeg zakonodavnog i predstavničkog doma, nađu Svetozar Marović, osuđeni šef kriminalne grupe, Darko Pajović, simbol političke korupcije i Ivan Brajović, sa neistinama na sudu.

 

SDP: Bečiću, zar i psovku morate da plagirate?!

 

- Kad, gdine Aleksa Bečiću, i psovku morate da plagirate pa Vam je smisli neko drugi i kad su Vam veliki oni koji su borce za nezavisnu i građansku Crnu Goru zvali „bando izdajnička“, onda, nažalost, postaje jasno da ste rođeni, odrasli i da ćete završiti na pogrešnoj strani političke istorije. Nažalost, od Vaše partije pravite još jednu sezonsku pojavu tipa Darka Pajovića - navodi se u reagovanju SDP. Oni kažu da su se nadali da

Bečić „može istinski  napustiti svoja uvjerenja portparola Srđe Milića. Ali, sad poslije Budve, nažalost, postaje očigledno da je Aleksina politika samo kamuflirana, strašljiva i vlastoljubiva verzija gubitničke velikosrpske politike, koja je u crno zavila svu Jugoslaviju i srpski narod“.