Severina se razvodi?

Kako prenose domaći mediji, Severina Kojić navodno je riješila da se razvede od supruga Igora Kojića poslije nepune tri i po godine braka, što je i razlog zbog koga se srpska snajka nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, iako je bilo predviđeno da gostuje.

Objavljeno: 06. 12. 2018 - 16:30

Pjevačica i folkerov nasljednik posljednjih mjesec dana su u zategnutom odnosu, a kap je prelila čašu pred Kebinu krsnu slavu Sveti Mrata, kada se hrvatska pjevačica navodno naljutila na svekra zbog, jedne poznate voditeljke sa TV Prva.

– Voditeljka je sa suprugom bila pozvana da dođe na slavu kod Kebe. Oni su bili i na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos. Zaprijetila je da će izvrijeđati voditeljku u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom voditeljka u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci. Severina se našla uvređena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljka nije imala zlu namjeru –otkriva izvor i dodaje da je Keba ispao kolateralna šteta, piše Kurir.