Ljušev napušta Crnogorski Telekom, Dina Cibulskaja nova izvršna direktorka

Izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Nikola Ljušev napušta kompaniju 17. februara 2019. Ljušev će karijeru nastaviti u Makedonskom Telekomu, na funkciji izvršnog direktora.  

Objavljeno: 21. 01. 2019 - 15:27

Odbor direktora Crnogorskog Telekoma je za njegovu nasljednicu imenovao Dinu Cibulskaju (Dina Tsybulskaya), koja će dužnost izvršne direktorke preuzeti 18. februara 2019. Cibulskaja je karijeru u telekomunikacionoj industriji započela 2007. godine u Telekom Austria Grupi i nastavila je u Turkcell Grupi, gdje je bila na nekoliko vodećih pozicija, uključujući i poziciju izvršne direktorke mobilnog operatora “Life” u Bjelorusiji. 

Cibulskaja posjeduje bogato iskustvo u razvoju korporativne strategije, marketingu i finansijama, a obrazovanje je stekla na prestižnim međunarodnim obrazovnim institucijama, uključujući i Stanford Graduate Business School u Kaliforniji. 

Odbor direktora se zahvalio Ljuševu na angažovanju i postignutim rezultatima, i istovremeno poželio dobrodošlicu Cibulskaji, izražavajući uvjerenje da će njeno znanje i međunarodno iskustvo doprinijeti novim poslovnim uspjesima kompanije.