Objavili konkurs za izradu logotipa i slogana

Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je konkurs za izradu zaštitnog znaka – logotipa i slogana koji će pratiti realizaciju projekta Domaći ukusi.

Objavljeno: 21. 01. 2019 - 15:49

“Riječ je o projektu koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma, NTO, Investiciono - razvojni fond (IRF) i Privredna komora (PKCG), u cilju promocije domaćih proizvoda, supstitucije uvoza i povećanja potrošnje kroz turizam”, navodi se u saopštenju.

NTO je jedan od nosilaca projekta, a logotip treba da se nadovezuje na logotip turističkog nacionalnog brenda Montenegro Wild Beauty https://montenegro.travel/files/pdf/knjiga-standarda.pdf

“Pravo prijave po ovom javnom konkursu imaju preduzeća i građani iz oblasti marketinga, arhitekture, dizajna i umjetnosti”, rekli su iz NTO.

Po tom konkursu dodjeljuju se tri nagrade, od kojih prva iznosi dvije hiljade eura, druga od 1,5 hiljada eura i treća od hiljadu eura.

Konkurs je dostupan na https://www.montenegro.travel/objekti/nacionalna-turisticka-organizacija-crne-gore i otvoren je 20 kalendarskih dana od objavljivanja.