Knežević Đukanoviću: Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem

Predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević, saopštio je da je sa predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem, uvijek bio na „ti“.

Objavljeno: 21. 01. 2019 - 18:25
Foto: Tanjug

On je, reagujući na današnju Đukanovićevu izjavu, saopštio da je jedina istina koju je predsjednik Crne Gore izgovorio, ona da njih dvojica nijesu prijatelji.

„Mi smo jedan drugom uvjek govorili ʻti‛. Pošto je Milo Đukanović danas direktno ili indirektno potvrdio mnogo toga što sam saopštio crnogorskoj javnosti, a usput u svom maniru i mnogo toga slagao, jedina puna istina koju je izgovorio je da nijesmo prijatelji. Zato ću mu se obraćati ubuduće sa ‛Viʻ. G. Đukanoviću, Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem, a čijih smo tek prvih par epozoda gledali. Ako nastavite ovako, plašim se da ću ostati bez glavnog junaka jer mi se čini da ste počeli da se gubite. Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima, ni manje ni više nego na sjednicama predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj? Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića, koliko sam vam dao para. Očito više nemate prijatelja”, navodi se u reagovanju Kneževića.

On kaže da će povjerovati Đukanoviću da vila na Gorici, koja, kako navodi, košta više od 10 miliona eura, nije njegova, ako kaže “krsta mi”.

„Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra”, piše u saopštenju predsjednika Atlas grupe.

“G. Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji, jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića”, poručio je Knežević.