Titanfall developeri lansirali besplatni Battle royale - Apex Legends

Respawn Entertainment je objavio svoju novu igru, Apex Legends, besplatni battle royale smješten u Titanfall univerzum.

Objavljeno: 06. 02. 2019 - 12:42

Apex Legends sad već poznatu battle royale formulu mijenja uvođenjem klasa, tj. ''Legendi'', likova koji donose razlitiče sposobnosti i stilove igranja u vaš tim. Nema titana, nažalost, kao ni trčanja po zidovima, ali je i dalje poprilično slična onome što znamo iz Titanfall igara, barem po pitanju arsenala i osjećaja prilikom pucanja i kretanja.

Ovo je čisto timska igra, pa na mapu skače dvadeset ekipa od po 3 igrača, odnosno ukupno 60 igrača. Za razliku od ostalih igara iz ovog podžanra, Apex Legends omogućava da vratite saborca ako pokupite njegovu baner na vrijeme, kao i da cio tim zajedno slijeće na mapu.

''Pravimo igru koja neće samo donijeti zabavne trenutke, već nešto što možemo duži period da razvijamo'', izjavio je glavni producent Drew McCoy i naglasio da u martu kreće prva sezona u igri, kao i Battle Pass kroz koji će se dobijati ekskluzivna kozmetika. Kada već pominjemo mikrotransakcije, igra ima loot box (dobijate jedan pri svakom levelu) i kupovinu skinova, ali sve vezano za gameplay je besplatno.

Apex Legends možete besplatno preuzeti za PC (Origin), kao i PlayStation 4 i Xbox One