Policija uhapsila dva albanska državljanina

Policija je rasvijetlila krivično djelo razbojništvo počinjeno u glavnom gradu, posljednjeg dana prošle godine i tom prilikom uhapsila dva lica.

Objavljeno: 11. 02. 2019 - 15:28

Službenici CB Podgorica uhapsili su T.M. (19) i E.U. (20), državljane Albanije, nastanjene u Podgorici, zbog postojanja osnovne sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

„T.M. je, sumnja se, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio na prodaju mobilni telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, dok mu je stvarna namjera bila da on i E.U. od S.C. otuđe stvari koje je kod sebe posjedovao. Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila, a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C.  Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon“, stoji u saopštenju Uprave policije.

Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičena lica su se dala u bjekstvo. Identifikovana su i uhapšena zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu.