Anđušić: Abazović i Bečić konačno priznali raspad političkog braka

Dritan Abazović i Aleksa Bečić, konačno su priznali da se raspao njihov  politički brak iz interesa.  Ono što smo mi saopštavali,  a oni stidljivo negirali,  danas su, svako u svom promo mediju, potvrdili - smatra Mihailo Anđušić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore 

Objavljeno: 11. 02. 2019 - 16:13

''Tako smo, između ostalog,  mogli da zaključimo da Dritan spočitava Aleksi da mu je samo rejting bitan,  a Aleksa Dritanu, da se plaši lokalnih izbora i zato zagovara bojkot?! Evo, da se složimo da je sve što jedni o drugima zbore tačno. Nije tajna da Bečić mijenja politiku, stavove i uvjerenja radi rejtinga kao sto je opšte poznato da je Abazovićeva stranka interesna skupina ljudi koja uz svu medijsku podršku i logistiku ne prelazi 1, 23 posto'', kazao je Anđušić.

Kako dodaje, ovo nije ništa novo na političkoj sceni već predstavlja samo još jednu u nizu podjela.

''Kao uostalom što nije nepoznanica da se URA u poslednje vrijeme stidljivo udvara DF-u, dok “ustavne patriote” trče u zagrljaj Demokrata. Dakle, ništa novo na političkoj sceni Crne Gore, samo još jedna u nizu podjela, a pobjede ni na vidiku....'', zaključio je Anđušić.