Biznismen Andrija Drašković doživio infarkt

Kontroverznom biznismenu Andriji Draškoviću pozlilo je jutros na Kopaoniku i on je hitno prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu, nezvanično saznaje "Blic".

Objavljeno: 11. 02. 2019 - 17:23
Blic.rs

Prema nepotvrđenim informacijama, on je imao srčanih problema, a zbrinut je na koronarnoj jedinici Internog odjeljenja te zdravstvene ustanove.

Zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju nema, a izvor "Blica" u Opštoj bolnici je rekao da je Drašković imao infarkt i da se nalazi pod konstantnim nadzorom ljekara. 

Direktor novopazarskog zdravstvenog centra, dr Meho Mahmutović, izjavio je za Tanjug da se Andrija Drašković nalazi u koronarnoj jedinici te bolnice. 

Kako je naveo, očekuje da se poslijepodne organizuje njegov transport za Beograd. 

"Odmah po prijemu u Opštu bolnicu Novi Pazar, pacijent Andrija Drašković je hitno smješten na odjeljenje intenzivne njege, takozvanu koronarnu jedinicu, gdje je odmah uključena tromboliza, nakon čega je uspostavljena reperfuzija i trenutno se pacijent nalazi u dobrom opštem stanju", rekao je Mahmutović

On kaže da Draškovića očekuje transport za Beograd, nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja. 

"Po planu je predviđeno da se preveze u tercijarnu ustanovu u Beogradu, gdje će se uraditi koronarografija i eventualno postavljanje stenta", zaključio je Mahmutović.