Brajović Kneževiću: Od 2013. nemam dugovanja prema Atlas banci

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović odgovorio je na optužbe odbjeglog tajkuna, vlasnika Atlas Grupe Duška Kneževića, i poručio mu da nema dugovanja prema Atlas banci, ali i da neće dozvoliti da ga Kneževič uvuče u navodne finansijske malverzacije.

Objavljeno: 11. 02. 2019 - 17:39

- Još od 2013. godine prema Atlas banci nemam nikakvih dugovanja. Na novinarsko interesovanje sam već 24. januara odgovorio da sam dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje. O tome postoji dokumentacija kod svih nadležnih organa, kojima sam ovu transakciju blagovremeno prijavio. Zemlju sam prodao zainteresovanom pravnom licu o čemu je sačinjen notarski akt. I o tome posjedujem urednu dokumentaciju - poručio je predsjednik Skupštine, Ivan Brajović.

Kada je riječ o depozitima Aerodroma Crne Gore, Brajović je Kneževića uputio na privredno društvo Aerodromi Crne Gore AD, u čijoj je nadležnosti donošenje takvih odluka.

- Odbijam da budem uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije, kao i da branim i tumačim uredno izmirivanje svojih obaveza - zaključio je Brajović.