Nurmagomedov bi pobijedio Mekgregora 100 puta u 100 borbi

Šampion UFC lake kategorije Rafael Dos Anžos tvrdi da bi zbog svog stila Konor Mekgregor svaki put izgubio od Habiba Nurmagomedova.

Objavljeno: 11. 02. 2019 - 19:02
The Sun

Podsjetimo, Habib Nurmagomedov je u UFC 229 savladao Konora Mekgregora u četvrtoj rundi, natjeravši ga da preda borbu. 

U razgovoru za britanski "San" nekadašnji šampion lake kategorije, naveo je da je Habibova dominacija u "parteru" i taj rvački stil nešto što nikako ne odgovara borcu poput Konora Mekgregora.

"Ukoliko se budu borili 100 puta, svih 100 puta bismo vidjeli isti ishod. Habib bi ga oborio i dobio meč, svaki put. Mislim da se Megregor dobro borio u prvih nekoliko rundi, ali da jednostavno nije mogao da iznese pritisak. Kako je borba odmicala, tako je njemu bilo sve teže i zbog toga je izgubio", naveo je nekadašnji šampion. 

Mekgregor i Nurmagomedov nijesu držali borbu u okviru oktagona, pošto su je prenijeli i u prve redove gledališta, pa je pomenuti dvojac zbog toga bio sankcionisan.

Konor je dobio šestomjesečnu suspenziju, a Habib devetomjesečnu. San je objavio da Rafael Dos Anžos želi da se bori sa Konorom Mekgregorom, pošto je njihov prethodno dogovoreni duel otkazan zbog Rafaelove povrede - loma stopala.