Dea Đurđević i dalje u šok sobi

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević doživjela je stravičnu saobraćajnu nezgodu kad ju je udario autobus kod bolnice "Dragiša Mišović". Ona se uspješno oporavlja na VMA, a njena majka Nena Dodevski ispričala je medijima kako se njena nasljednica sad osjeća.

Objavljeno: 11. 02. 2019 - 21:58

- Dea je odlično! Šali se i priča kao ranije. Ona bodri mene i govori mi kako će sve biti u redu. Stanje je stabilno, i dalje je u šok sobi, ali, na sreću, opasnosti nema - rekla je Deina mama.

Dodevska je ispričala i kako se osjećala kad je saznala da je njena ćerka doživjela nesreću, ali i da sada može da odahne, jer se ona osjeća mnogo bolje.

- Konačno mogu da odahnem. Bila sam očajna, sluđena... Cio svijet mi se srušio, ali, bogu hvala, sve je iza nas. Jedan profesor mi je rekao: "Šta si to rodila?". Ta djevojka suzu nije pustila od trenutka kad joj se to desilo- ispričala je Deina majka.

Podsjećanja radi, Dea je prilikom nezgode zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspjeli da joj spasu teško povrijeđenu ruku.