Nikšić: Selekcija kandidata za potrebe hotela Montenergo iz Bečića

U nikšićkom birou rada uveliko se odvijaju aktivnosti na animiranju nezaposlenih sa evidencije Zavoda za sezonsko zapošljavanje. U toku su predselekcije i selekcije zainteresovanih  za rad u predstojećoj  sezoni.

Objavljeno: 14. 02. 2019 - 10:21

Predstavnici  “Falkensteiner Hotela Montenegro” iz Bečića, u Nikšiću su, minule sedmice, organizovali “Open day” . Zainteresovane su upoznali sa poslovima za koje je moguće aplicirati u njihovom hotelu. Obavili su i preliminarne intervjue.
Zainteresovani za sezonske poslove aplicirali su za mjesta na recepciji, u kuhinji, domaćinstvu F&B, SPA...

Biro rada Nikšić je uputio zainteresovane za sezonske poslove da obave intervju sa predstavnicima hotela. Odazvalo se 56 lica , koji su iskazali želju da rade na svim traženim pozicijama.

Predstavnici hotela, prema riječima savjetnice  za rad sa poslodavcima Vesne Mušikić, iskazali su zadovoljstvo odzivom i kvalitetom kandidata, koji će početi sa radom u aprilu.

U Birou rada Nikšić naglašavaju da neposredan kontakt poslodavaca sa nezaposlenim licima, u njihovim sredinama, daje  dobre rezultate.  U susret predstojećoj turističkoj sezoni, kako najavljuju, nastaviće sa ovakvom praksom.
.