Pešić: Abazović kao statista izigrava građanina na protestima

Dritan Abazović, kodno ime 1,23, dobio je novu ulogu od medijsko političkih mentora. Njegova turbulentna politička karijera je zaista unikatna, ocijenio je predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić.

Objavljeno: 18. 02. 2019 - 16:46

„Nakon što je nekako uspio da se izvuče iz zagrljaja Milića, Danilovića i Lekića, vrlo brzo mu je pošlo za rukom da rasturi samozvanu građansku opoziciju i ponizi Krivokapića. Onda se bacio u zagrljaj Bečiću, pa su zajedno krenuli da opstruiraju opozicionog predsjedničkog kandidata. Na kraju, poslije snimanja propagandnog filma s Bečićem u Briselu, i čuvene diplomatske misije na Tajvanu, sad kao statista na protestima izigrava građanina. Poveo ga je Bečić u Brisel, bio je- rečeno njegovim jezikom - kao sponzoruša na Tajvanu, ali nikako nije mogao dospjeti do Zete. Kolo su otuda poveli Bečić, Lekić i kvaziustavni liderčić partije s nižim postotkom od Dritanove, a on je s nezadovoljnim majkama, grupom iz Bara i liderima opozicije koji su se krili od kamera, igrao duplu ulogu na protestu u subotu – partijskog lidera i istovremeno građanina. Rađe bi on bio s trojkom iz Zete, ali mu nije moglo biti“, naveo je Pešić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika

Kako je dodao, dok pričom o Skenderbegovom srpskom porijeklu namiguje DF-u ne bi li se opet neđe udomio, zadovoljio se tom pozicijom koju mu je dodijelio medijski koncern, čiji je produkt. 

„Od Bečića ostavljenom Dritanu sad ne preostaje ništa drugo nego da se nevaspitanim doskočicama dokazuje svojim osnivačima i političkim starateljima, ne bi li ga nekome uvalili. Prije će biti da će ga na kraju odbaciti, kao što su to uradili s mnogim već zaboravljenim pulenima“, zaključio je Pešić.