Ceca na saslušanju u Višem sudu: Jelena Karleuša je psihički bolesna

Jelena je optužila Cecu da je naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, ubijenog 2000. godine. Svetlana Ceca Ražnatović u utorak 19. februara pojavila se u Višem sudu u Timočkoj ulici, na ročištu po tužbi koju je podnijela protiv jednog medija i Jelene Karleuše.

Objavljeno: 20. 02. 2019 - 15:23

Riječ je o Jeleninoj izjavi da je Ceca naručila ubistvo njenog tadašnjeg dečka Zorana Davidovića Ćande, likvidiranog 2000. godine. Kako kaže izvor, Ceca je na saslušanju demantovala da ima bilo kakve veze sa tim.

- Jako sam se potresla zbog takvih optužbi i stavljena na stub srama. Stavljena mi je meta na čelo, ali ne samo meni, nego i mojoj djeci i porodici. Ukoliko Jelena ima bilo kakvih saznanja o ubistvu gospdina Ćande, neka obavijesti tužilaštvo. Zorana sam imala prilike da upoznam preko pokojnog supruga i laž je da sam izdala bilo kakva naređenja da se on likvidira. Nikad me niko iz policije, tužilaštva a ni ostalih državnih organa nije kontaktirao u vezi sa tim slučajem, niti sam bila na poligrafskom ispitivanju. Smatram da jedino putem suda mogu da zaštititm sebe i porodicu od ovakvih napada i laži - rekla je Ceca.

Prema riječima izvora, pevačica je u daljem iskazu potvrdila da poznaje Milorada Ulemeka Legiju.

- Moj suprug je bio njegov vjenčani kum, ali nemam apsolutno nikakve veze sa optužbama koje je Karleuša iznijela u medijima. Kad već iznosi takve lažne informacije, želim da snosi odgovarajuće zakonske posljedice. Kao javna ličnost, ali i neko ko je uzor mladima, dovedena sam u nezavidan položaj zbog njenih tvrdnji da sam naručila ubistvo zbog nje. Tako nešto može da izgovori samo narcisoidna, ali i psihički bolesna osoba - izričita je bila Ceca.

Ražnatovićeva je na saslušanju istakla i da ne postoji mogućnost za pomirenje sa Jelenom.

- To nikako, jer me je označila kao naručioca ubistva gospodina Ćande. Želim da pred sudom dokaže da sam "ološ krvavih ruku Svetlana Ražnatović", kao i da dokaže koja su lica ubice gospodina Ćande - zaključila je Ceca.

alo.rs

Ko će osvojiti finale Lige šampiona?