SD: Za dvije godine duplirana podrška

Svake izbore koji predstoje Socijaldemokrate (SD) dočekuju bezbrižno, uvjereni u značajno poboljšanje izbornih rezultata, ocijenjeno je na sjednici OO SD Herceg Novog, kojoj je prisustvovalo i rukovodstvo partije.

Objavljeno: 24. 03. 2019 - 10:15

Aktuelna vlast u Herceg Novom, zaključak je sa sastanka SD-a, ni po čemu se ne razlikuje od vlasti u ostalim gradovima u kojima su partije opozicije većina.

“Međusobne razmirice i svađe između konstituenata vlasti opterećuju funkcionisanje lokalne samouprave i u Herceg Novom, te je i u ovom gradu budućnost opstanka iste neizvjesna”, saopšteno je iz hercegnovskog odbora SD-a.

Članovi i funkcioneri OO SD Herceg Novog, kako navode, u stalnom su kontaktu sa građanima, tako da njih, kako poručuju, kampanja nikad nije ni prestala.

“Osluškuju se potrebe Novljanki i Novljana, bilježe problemi sa kojima se oni susrijeću, ali i njihove sugestije kako bi im se, u susret idućim lokalnim izborima, ponudila konkretna i realno ostvariva rješenja za probleme koje navode”, poručuju iz SD-a.

Na sastanku je ocijenjeno i da su dosadašnji rezultati Socijaldemokrata služe za ponos svakom članu partije.

“Socijaldemokrate su jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta, što su pokazali i skorašnji izbori u Tuzima. Partija smo koja je, za samo dvije godine, uspjela da duplira podršku građana Crne Gore i ta podrška je iz dana u dan sve veća”, zaključuje se u saopštenju hercegnovskog SD-a.