SD: Gradonačelnik da se ne bavi SD-om

Socijaldemokrate Cetinja su, afirmišući nesporne rezultate u resorima na čijem su čelu, na taj način afirmisali i dostignuća institucije gradonačelnika a i njega lično, sa kojim inače imamo veoma dobru saradnju - navodi se u reagovanju SD Cetinje na saopštenje Aleksandra Kašćelana objavljenog u Pobjedi a koji je prenio Portal Analitika.

Objavljeno: 25. 03. 2019 - 11:36

Kako iz SD Cetinje ocjenjuju, politički amaterizam je ''nažalost kad gradonačelnik to ne prepozna''. 

''SD će i dalje nastaviti da radi u interesu Cetinja i Cetinjana, a gradonačelniku poručujemo da se umjesto bavljenja SD-om, intezivnije bavi sređivanjem stanja u onim, svim građanima Cetinja poznatim, redovima gdje je očigledno najveća opstrukcija njegovog rada. To  gradonačelnik, jednako kao i mi, odlično zna i mi ćemo mu kao i do sada i u tom dijelu maksimalno pomoći. Uostalom, kao što smo i naveli u očigledno nepročitanom našem saopštenju, na koje je gradonačelnik nesmotreno reagovao “svjesni smo da je lokalna samouprava tim koji može samo  sinhronizovanim i predanim radom dati rezultate i zavrijediti povjerenje naših sugrađana'', ističe se u saopštenju.

Oni objašnjavaju da će SD tome biti posvećen. 

''SD će tome kao i do sada biti posvećen, i nastaviće da profesionalnim radom i zalaganjem na kvalitetan način nosi svoj dio odgovornosti koji je u lokalnoj vlasti preuzeo, na zadovoljstvo svih, uključujući vjerujemo i gradonačelnika lično'', zaključuje se u saopštenju.