Miroslav Ilić mora na sud

Počinje suđenje zbog vanbračnog sina kojeg pjevač odbija da prizna, prenosi srpska štampa.

Objavljeno: 25. 03. 2019 - 14:12

Početak suđenja za utvrđivanje očinstva zakazan je za ponedjeljak u Višem sudu u Beogradu.

Pjevač Miroslav Ilić već godinama ne želi da prizna sina Devina, kojeg je dobio u vanbračnoj vezi sa Mirjanom Antonović. Antonovići žive u Americi, a Mirjana je u međuvremenu objavila i autobiografiju u kojoj je do detalja opisala odnos sa “slavujem iz Mrčajevaca”.

Ilić se, podsjeća list, dvije godine nije odazivao pozivima da uradi DNK analizu, koja bi bez sumnje utvrdila da li je on Devinov otac.

Pjevač je, navodi “Alo”, najprije tvrdio da beogradski sudovi nisu nadležni za ovaj slučaj, već američki, ali je Viši sud odbacio tu žalbu i utvrdio nadležnost. Uslijedila je žalba Apelacionom sudu, pa i revizija pred Vrhovnim kasacionim sudom, ali je slučaj ipak vraćen Višem sudu u Beogradu.

“Počinje suđenje, ali je ovo sve moglo da bude izbjegnuto jednim razgovorom. Miroslav je trebalo da bude pošten, ne može da stvori ljudsko biće i onda da se pravi lud. Očekujemo da sud okonča ovo glupiranje i da pravda pobijedi,” rekla je Antonovićeva.

Ona je ponovila da se Devin, inače ljekar, bori “simbolički, u ime sve napuštene djece”, odnosno da ništa ne traži od Ilića osim priznanja.