Šta se može kupiti u Kakáu?

Prije desetak dana smo predstavili mladu preduzetnicu Marinu Đurović, vlasnicu Kakáo Concept Store-a u Podgorici, a ovom prilikom želimo da pitamo šta se najbolje prodaje u Kakáu?

Objavljeno: 26. 03. 2019 - 00:26

Priču o konceptu same radnje i njenim prvim koracima u preduzetničkim vodama možete naći na linku  Kakao concept store

Iako ponuda u radnji nikad nije ista, Marina je za čitaoce Portala Analitika izdvojila artikle koji su se u prethodnih godinu dana, od kada radnja postoji, najbolje prodavali i čija je dopuna neizostavna u svakoj porudžbi robe.

kakao-concept-store-marina-durovicMarina Đurović

Pogledajte listu  11 najprodavanijih proizvoda u Kakáu.

1. Lampica za čitanje u obliku štipaljke – praktično, simpatično i stvoreno za knjigoljupce. Prvi predlog kada mušterija traži sitnicu kao poklon i znak pažnje. Ima ugrađeno LED osvjetljenje, uz lampicu dobijete i dvije zamjenjive baterije.

1-lampica-za-citanje-u-obliku-stipaljke

 

2. Joseph Joseph Spiro spiralizer, iliti Špiro po Podgorički, je najprodavaniji sjecko u radnji koji se sastoji od dva tipa spiralnih sječiva – grubog i finog za različite debljine rezanaca od voća i povrća (špagete od tikvica!) i sječiva za sireve i salate. Spiro ima gumirani poklopac za lako okretanje koje svodi nered na minimum skupljajući hranu u bazu sjecka.

2-joseph-joseph-spiro-spiralizer

 

3. Led za višekratnu upotrebu - 30 šarenih kockica napunjenih čistom vodom zaledite, stavite u piće i ohladite isto, potom vratite u zamrzivač, zaledite i koristite opet i opet i opet… dok ih ne izgubite. Zasto su dobre? Vaše piće se neće ravodniti - samo ohladiti. I zapamtićete koja je čaša vaša.

3-led-za-visekratnu-upotrebu

 

4. Prsten Fruit Drops dizajnerke Olge Fedotove - Od nakita definitivno najprodavaniji komad. Imali smo ih u bezbroj kombinacija boja, detalja od folije, korala, stakla, šljokica.. I svi su se prodavali. Napravljeni su od porebrnjene osnove za prsten i resina tj smole za nakit.

4-prsten-fruit-drops

 

5. Koozmetik 100% prirodne kapi za zube – kažu beauty stručnjaci da je trenutno jedan od najkvalitetnijih proizvoda za oralnu higijenu na tržištu, a ja, i po prodaji sudeći mušterije, ćemo se složiti sa njima. Nanesete 2-3 kapljice na četkicu, ispolirate zube i ostavite da djeluje u toku noći. Mješavina ulja kantariona, lovora, čajevca i mente imaju antiseptična, antiupalna i antibakterijska svojstva. Sprječavaju loš zadah, oralne infekcije, stvaranje kamenca, smiruju desni i vremenom zubima vraćaju prirodnu bjelinu. 

5-koozmetik-100-prirodne-kapi-za-zube

 

6. Dot Water Bottle – pametna flašica za vodu! Idealno rješenje za sve koji vole piti vodu, a i one koji ne vole (natjeraće vas da pijete više). Na poklopcu flašice se nalaze 4 tačkice pomoću kojih pratite dnevni unos tečnosti. Svaki put kad se flašica napuni, broj tačkica na poklopcu se zatvaranjem istog povećava. Sa popijene 4 flašice zadovoljavate dnevnu potrebu za tečnošću od 2,4l i na taj način održavate organizam hidriranim i zdravim. Možete je imati pri sebi na poslu, za vrijeme treninga, šetnje.. Voda iz gradskog vodovoda u CG je dobrog kvaliteta, nema potrebe za svakodnevnim kupovanjem flaširane. Napravljena je od tritana (netoksične plastike), zapremine 400ml ili 600ml.

6-dot-water-bottle-pametna-flasica-za-vodu

 

7. Komplet od četiri časice od nerđajujćeg čelika u kožnom pakovanju ili čuturica sa dvije čašice u čepu. Idealno za sve koji vole nazdraviti za prijateljima bilo da ste u prirodi, na putu, kampovanju, plaži.. Najčešće prodavano kao poklon jačim polovinama.

7-komplet-cetiri-casice

 

8. Joseph Joseph “Nest” je vrhunska kolekcija praktičnih kuhinjskih alatki koje štede prostor. Nest setovi omogućavaju da se svi pojedinačni elementi seta spakuju jedan u drugi kako bi zapreminski zauzeli isto prostora koliko zauzima jedna posuda. Ovaj veoma tražen set sadrži 5 mjerica, 1 malu posudu sa ucrtanim mjernim jedinicama, 1 sito od nerđajućeg čelika, 1 cjediljku i 1 veliku posudu od 4,5l. Obije posude imaju neklizajuće dno, a ucrtane mjerne jedinice (ml/oz) dodatno olakšavaju dodavanje sastojaka za spremanje ukusnih filova i tijesta. Raspon mjerica je od 1 kašičice (5ml) do 1 šolje (250ml). Sve je napravljeno od najkvalitetnije netoksične BPA free plastike.  Nest9 set će vas i vašu kuhinju učiniti veselijom, samim tim će i kolači biti ukusniji.

joseph-joseph-nest

 

9. Udobne i mekane Wholly haljine sa izrezom na leđima. Rade se u nekoliko boja sa 15-ak različitih motiva. Svaka kombinacija je pun pogodak, uskoro očekujemo ovogodišnju kolekciju. Napravljene su od čistog pamuka.

9-wholly-haljine

 

10. Daska + noževi miševi – pored ova tri mala slatka drugara degustacija sireva više nikad neće biti ista. Svaki od njih je majstor svog zanata. Jedan je zadužen za tvrde i polutvrde sireve (Parmezan, Edamer, Pekorino..) , drugi za mekane sireve (Mozzarella, Bri, Feta, domaci mladi sir..) a treći za posluživanje.  Lijep poklon za useljenje.

10-daska-nozevi-misevi

 

11. Drzac za telefon ili tablet – podesiva stezaljka se može prikačiti na bilo koju radnu površinu i čvrsto fiksirati telefon ili tablet. Pogodno i za automobil, dječija kolica… Rotacija 360’.

drzac-za-telefon-tablet

Više o ponudi u Kakáu možete pogledati na njihovom Instagram ili Facebook profilu. @kakaoconceptstore