Hipotekarna i CG Telekom nastavljaju saradnju: Premium program i naredne tri godine

Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom proslavili su potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora i nastavak saradnje na Premium programu, a lansirana je i velika Premium nagradna igra za sve korisnike Premium kartica, koja će trajati mjesec.

Objavljeno: 27. 03. 2019 - 09:19

Događaju je prisustvovao veliki broj Premium partnera iz najvećih crnogorskih kompanija.

cocktail-party-premium-hipotekarna-banka-40Predstavnici Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke naglasili su da rast broja korisnika Premium kartice, ali i zainteresovanost sadašnjih i budućih partnera Premium programa najbolje govori o tome da je saradnja dvije renomirane kompanije dala izvanredne rezultate. 

Direktor Sektora za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma Predrag Perković kazao je da je Telekom mnogo puta dokazao da je lider u inovacijama na crnogorskom tržištu.

“Uvodeći napredne tehnologije i servise, pokazujemo da će naši korisnici dobiti najbolje što industrija telekomunikacija može ponuditi.  S Premium programom smo otišli korak dalje - u želji da nagradimo lojalnost naših korisnika, prešli smo granice naše industrije. Danas sa ponosom možemo reći da je Premium MasterCard najpopularnija platna kartica na tržištu”, istakao je Perković.

cocktail-party-premium-hipotekarna-banka-3

On je dodao  da je nastavak osmogodišnjeg partnerstva garancija “da nastavljamo sa inovacijama, kako bismo našim korisnicima pružili samo najbolje, a najveća potvrda našeg zajedničkog uspjeha je broj zadovoljnih korisnika koji raste iz dana u dan”.

cocktail-party-premium-hipotekarna-banka-39Izvršna direktorka za poslove sa pravnim licima i finansijska tržišta Hipotekarne banke Ana Golubović rekla je da je ta saradnja pravi primjer kako uspjeh ne može izostati kada se povežu oni koji su zaista posvećeni svojim klijentima.

“Premium kartica je najpopularnija kartica u Crnoj Gori, koju trenutno koristi  blizu 30 hiljada klijenata.  Zahvaljujući saradnji s Crnogorskim Telekomom, MasterCardom i našim partnerima, ponudili smo karticu kojoj crnogorski građani najviše vjeruju“, ocijenila je Golubović.

cocktail-party-premium-hipotekarna-banka-35

Ona je ukazala da broj transakcija i prometa iz godine u godinu raste, a povećava se, kako je pojasnila, i broj partnera kod kojih Premium korisnici mogu ostvariti značajne popuste.

„Nastavak saradnje s Telekomom i ovakve rezultate proslavljamo velikom Premium nagradnom igrom za naše korisnike, čiji fond iznosi 38 hiljada eura”, kazala je Golubović.

cocktail-party-premium-hipotekarna-banka-14Perković i Golubović su naveli da će svi aktivni korisnici Premium kartice imati mogućnost da od 2. do 29. aprila učestvuju u velikoj nagradnoj igri Premium programa.

Premium program danas ima preko 535 partnera na preko 2000 lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste I kupovati rate. Broj Premium transakcija za 2018. godinu je veći za oko 40 odsto u odnosu na 2017, a u istom uporednom periodu promet je veći za 30 odsto.