Održana Radionica Unapredjenje internet prodaje za potrebe turisticke privrede

Više od 200 predstavnika turističke privrede danas je u Budvi prisustvovalo radionici "Unapređenje internet prodaje za potrebe turističke privrede" u organizaciji Hipotekarne banke. 

Objavljeno: 10. 04. 2019 - 16:52

Klijenti, ali i učesnici koji nijesu klijenti Hipotekarne banke iskoristili su ovu jedinstvenu priliku da prikupe znanja koja će im pomoći u razvoju poslovanja.

Svoja iskustva sa učesnicima radionice podijelili su Dragan Varagić, strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene Interneta, kao i Sejad Šehić, direktor Sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke.

sehic

Ovom prilikom je učesnicima je predstavljen i jedinstveni platni servis Hipotekarne banke, HB Booking, veoma koristan alat za poboljšanje poslovanja u turističkoj privredi.

HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog web sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća.

sala

Podsjećamo da je ova radionica bila namijenjena turističkim pravnim i fizičkim licima koji su izdavaoci smještaja, vlasnicima rent-a-car agencija kao i agencijama koje se bave organizacijom izleta.