Opštinska izborna konferencija 23. juna na Cetinju

Demokratska partija socijalista Cetinje večeras je održala sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora. Predsjednik Opštinskog odbora Jovan Martinović upoznao je članove Partije o Odlukama Glavnog odbora DPS CG o raspisivanju partijskih izbora u opštinskim organizacijama, odnosno Odboru Glavnog grada.

Objavljeno: 15. 04. 2019 - 21:07

Na sjednicama je pružena puna podrška svim planiranim aktivnostima, a u susret predstojećoj Opštinskoj izbornoj konferenciji, odnosno VIII Kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Članovi Opštinskog odbora jednoglasno su usvojili predlog da se Opštinska izborna konferencija na Cetinju održi 23.06.2019. godine. U narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija na kojima će se predlagati delegati za Izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.
"Planirane aktivnosti biće usmjerene na jačanju kadrovskog kapaciteta naše Partije i širenju baze sa mladim, inovativnim ljudima po čemu je naša Partija uvijek i bila prepoznata", saopšteno je Portalu Analitika iz cetinjskog odbora DPS-a.

Sjednicama su prisustvovali i koordinatori za Cetinje, članica Predsjedništva Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.