Baranin provaljivao u kuće rođaka

Policija je u tri grada rasvijetlila više krađa i uhapsila četiri osumnjičena. Među njima i dva maloljetnika.

Objavljeno: 25. 04. 2019 - 16:30

U Baru je, zbog dvije teške krađe, uhapšen V.R. (33). On je,sumnja se, upotrebom podesnog sredstva, provaljivao u kuće svojih rođaka.

Zbog dvije krađe na autobuskoj stanici u Baru podnesena je krivična prijava protiv E.Dž. (17). Sumnja se da je krađu počinio na način što je, koristeći nepažnju oštećenih, na autobuskoj stanici ukrao torbe sa novcem i ličnim stvarima.

D.V. (58) iz Republike Albanije, uhapšen je u Ulcinju jer se sumnja da je počinio više krađa na naročito drzak način. On je, tokom aprila, na štetu šest lica počinio više krađa tako što je ulazio u porodične kuće i jedan automobil iz čijih unutrašnjosti je otuđio zlato, ručne satove, motornu testeru, lična dokumenta, novac i bankovne kartice. Policija je pronašla dio otuđenih predmeta i biće vraćeni vlasnicima.

D.H. (16) i H.H. (15), oba iz Rožaja, uhapšeni su tokom pokušaja pljačke novca iz aparata za igre na sreću. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju.