Knežević: Nastavljaju da maltretiraju moje saradnike, oni nemaju veze sa depozitima Aerodroma

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana Interolova potjernica, izjavio je danas da je novo pritvaranje bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Marka Nikolića i hapšenje Dijane Zečević nastavak  maltreiranja njegovih prvih saradnika i zaposlenih u Atlas Grupi.

Objavljeno: 15. 05. 2019 - 16:05

“Dobio sam informaciju iz tužilaštva da su  Nikolić i Zečević, koji su neosporni profesionalci i časni ljudi, uhapšeni zbog depozita javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci”, naveo je on.

On je dodao da Aerodromi Crne Gore, kao i mnoge državne institucije i preduzeća, više od 10 godina drže depozite u Atlas banci, a da je Nikolić je glavni izvršni direktor od 2017. godine. On sa tim nema nikakve veze i nije ni znao za pozadinu tog posla.

On je naveo i da je on lično direktno sa predsjednikom SD-a Ivanom Brajovićem dogovarao držanje depozita Aerodroma CG u Atlas banci te da su zauzvrat zatvorili mu zatvorili sve kredite koje je imao u Atlas banci.

“Advokati Atlas Grupe će protiv Brajovića podnijeti krivičnu prijavu zbog reketiranja i korupcije, a sva dokumentacija i evidencija vezana za depozite Aerodroma CG biće predata tužilaštvu”, naveo je on.