Formirana Turistička organizacija Tuzi

Konstitutivna sjednica Skupštine Turistitičke organizacije (TO) Tuzi, na kojoj su firmirani organi TO, Upravni i Nadzorni odbor, održana je danas. Skupština je, takođe, usvojila osnivačka akta TO, Statut i Poslovnik Skupštine TO.

Objavljeno: 21. 05. 2019 - 21:00
Ilustracija

Kako je saopšteno našem portalu, na ovaj način, stvoreni su uslovi za funkcionisanje ove organizacije koja će biti značajna za promociju turističkih potencijala Malesije, kako unutar zemlje tako i u inostranstvu.

– Formiranjem TO, Opština Tuzi kao institucija postaje funkcionalnija u smislu interesa i potreba građana. Treba istaći, da je osim delegiranih članova Skupštine Tuzi, osnivačkoj Skupštini prisustvovalo i nekoliko biznismena s našeg područja. Zatim, predstavnici hotela i restorana sa teritorije Opštine Tuzi, odnosno hotela “Oasis” i “Liria”, restorani “Troja” i “Niagra”, kao i lounge bar “Teatro” i “Martini” – ističe se u saopštenju dostavljenom našem portalu.

Radom Skupštine, po funkciji, predsjedavao je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, koji je istovremeno izabran za predstavnika TO u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore.