Nastavak"Južnog vjetra" donosi neočekivane zaplete

U toku je snimanje televizijske serije “Južni vjetar” (14 epizoda) koscenariste i reditelja Miloša Avramovića, a nakon toga i nastavak istoimenog filma. Za sve one koji su zavoljeli glavnog junaka Petra Maraša (koga tumači Miloš Biković) film “Južni vjetar 2” i serija biće potpuno novi izazov...

Objavljeno: 12. 06. 2019 - 17:22

- Oko ove akcione sage okupila se uigrana ekipa. Napredovali smo u produkcijskom, rediteljskom i glumačkom pogledu. Snimali smo neke scene i u Zabeli, ali nikoga nisu zadržali - kroz smijeh priča glumac Miloš Biković, i otkriva da li će Maraš, u nastavku priče, pokušati da se izvuče iz kandži kriminala.

- Hoće, ali pitanje je koliko će to biti iskreno i koliko će mu to uspjeti. Veliki je to izazov. On je čovjek koji je napravio pogrešne izbore u životu i čovjek koji je veoma destruktivan i nesrećan - priča Miloš Biković za “Blic TV magazin”, koji se zarad serije ponovo ošišao na kratko.

Po prvi put u karijeri u “Južnom vetru” Miloš je tumačio negativca, ali koga smo zavoljeli i navijali tokom filma za njega.

- Smatram da je neophodno braniti svoj lik do kraja. Pretpostavljam da vas, kada to radite, publika voli, ali nisam siguran da li je to nešto što glumac dobije kao dar ili je to nešto na šta može da utiče - smatra Biković.

Nastavak će gledaocima doneti neočekivane zaplete, ljubavi i anegdote, a glumačku ekipu, osim Miloša, čine i Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Dragan Bjelogrlić, Miloš Timotijević... Pridružiće im se i Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, Paskval Espozito, italijanski glumac, našim gledaocima poznat iz “Gomore”...

Snimanje serije i filma trajaće do kraja godine, a 2020. biće premijera filma u Beogradu i TV serije koja će biti emitovana na RTS.

Uporedo s ovim projektom, Biković priprema i film “Hotel Balkan”.

- To je jedna romantična komedija u rusko-srpskoj koprodukciji, čije je snimanje planirano za kraj ljeta ove godine. Novembra mi izlazi film „Koma“, a prikazaće se i ostvarenje „Sluga“, čija se premijera planira za januar sljedeće godine. Što se tiče TV, na jesen treba da krene sa prikazivanjem serija “Magomajev”, priča o velikom azerbejdžanskom pjevaču Muslimu Magomajevu - otkriva popularni glumac.