Izabrane najljepše bašte u PodgoriciNajljepša podgorička bašta 2019. godine nalazi se u selu Podhum u Tuzima, a uređuju je Mirela i Ramiz Orahovac, odlučio je žiri konkursa za izbor najljepše bašte Podgorice.

Objavljeno: 15. 07. 2019 - 22:05

Drugo mjesto osvojila bašta koju uređuje Vesna Nikčevič, a nalazi se u selu Vranj, a treću bašta Milke Vlahović u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Žiri je odlučio da ove godine uruči i specijalnu nagradu - najljepša podgorička bašta po ocjeni građana, a to je bašta porodice Vujačić, koja se nalazi u zetskom selu Gošići.

najbasta-andjela“Peti izbor za najljepšu podgoričku baštu održan je u organizaciji Prvog nezavisnog portala glavnog grada Volim Podgoricu i Turističke organizacije Podgorice, a uz podršku sponzora koji su obezbijedili nagrade pobjednicima - Hotelska grupa Montenegrostars, već tradicionalno, nagrađuje prvoplasiranu baštu porodičnim vikendom u jednom od najljepših crnogorskih hotela Splendid”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Nagradu za najljepšu baštu Podgorice po ocjeni građana, vikend za dvoje u Hotelu Zlatibor u Čanju, obezbijedila je Šajo grupa.

Drugu i treću nagradu, porodični ručak, objezbijedili su poznati podgorički restorani Salaš 23 i Mayka.

Podgoričko Zelenilo uručiće pobjednicima po jednu biljku iz svog rasadnika, a svi nagrađeni će dobiti i diplome.