Rakojević: Da budemo hrabri i koncentrisani

Trener Sutjeske Nikola Rakojević optimista je pred revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana iz Bratislave, a od svojih izabranika traži koncentraciju i vjeru u pozitivan ishod.

Objavljeno: 16. 07. 2019 - 23:45

Prvi susret ovih rivala završio je 1:1, pa Nikšićani imaju idealnu priliku da pred svojim navijačima naprave istorijski uspjeh i prođu u drugo kolo kvalifikacija.

“Jeste Slovan napravio nekoliko izglednih šansi u prvoj utakmici, ali one su nastale zbog problema u našim redovima, odnosno mi smo im dozvolili da uđu lako u te prilike. Nadam se da ćemo biti puno bolji, jer pet dana rada nije malo u ovom pripremnom perodu. Nama je 30. dan treninga, a njima prvenstvo počinje za 3-4 dana, tako da su oni i u tom dijelu neke fizičke pripremljenosti jači od nas”, rekao je Rakojević i dodao:

“Međutim, samo želim da mi izgledamo dobro, da izađemo hrabro i da nijednog trenutka ne preuveličamo njihovu formu i ekipu koja je stvarno dobra. Želim samo da budemo skoncentrisani, da vjerujemo da možemo da uradimo pravu stvar, a tako smo se spremali i ovih pet-šest dana”.

Duel na stadionu kraj Bistrice počeće u 20.45 sati.

Pobjednik ovog dvomeča, u narednoj rundi kvalifikacija, ide na noge kiparskom Apoelu.