Epilog pucnjave u Tivtu: Obezbjeđenje udarali čekićem i šipkama

Tivatska policija uhapsila je J.M. (29), mladića iz Vrbasa koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbjeđenja u noćnom klubu Win u ovom gradu.

Objavljeno: 20. 07. 2019 - 16:18
Radio Tivat

U tuči sa obezbjeđenjem učestvovao je i Novosađanin S.A. (30) koji je ranjen vatrenim oružjem i sa prostrelnom ranom glave hospitalizovan u risanskoj bolnici.

Prema saznanjima Radio Tivta, njegovo stanje ja stabilno, kao i pripadnika obezbjeđenja diskoteke B.V. (30) koji je u obračunu teže povrijeđen.

Prema nezvaničnim saznanjima, obračunu gostiju sa obezbjeđenjem prethodio je verbalni sukob djevojaka sa kojima su došli u diskoteku sa drugim djevojkama. Nakon ovog incidenta, obezbjeđenje Wina je mladiće iz Vrbasa i Novog Sada sa djevojkama izbacilo iz objekta.

Oni su prijetili da će se vratiti i obračunati sa njima što su i uradili oko 2 sata ujutro. Tada su sa velikim čekićem i šipkama napali pripadnike obezbjeđenja na ulazu objekta i savladali ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od napadača je čekićem udario u glavu pripadnika obezbjeđenja B.V., a tokom nastavka obračuna u samom objektu došlo je do upotrebe vatrenog oružja i ranjen je Novosađanin S.A.

Istragu o njegovom ranjavanju vodi Više državno tužilaštvo, dok Osnovno državno tužilaštvo istražuje uzroke i posljedice fizičkog obračuna gostiju i ozbezbjeđenja Wina. Nezvanično, mladići iz Vrbasa i Novog Sada koji su učestvovali u okršaju ne vode se u krivičnoj evidenciji.

Pripadnici tivatske policije od sinoć kontrolišu sve putne pravce u gradu