Novi Pepsi ukusi samo u IDEA prodavnicama

Novi ukusi Pepsi-ja, Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry, stigli su na crnogorsko tržište i dostupni su isključivo u IDEA prodavnicama.

Objavljeno: 22. 07. 2019 - 09:15

U Idei Super u tržnom centru Mall of Montenegro kompanija IDEA u saradnji sa kompanijom PepsiCo, organizovala je prezentaciju novih pića za brojne zvanice i kupce, koje su obradovali zanimljivim aktivacijama, poklonima i druženjem sa influenserima.

sv-1103

Dva nova Pepsi ukusa čine još jedan iskorak ne samo u širenju ponude, već i u predstavljanju novih, egzotičnih i svjetskih ukusa crnogorskim potrošačima. IDEA uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima, sa onim što je prepoznato kod potrošača širom svijeta kao pravi izbor. Ujedno je i to ono što našu kompaniju godinama čini pravim izborom naših kupaca i zbog čega uživamo njihovo povjerenje“- kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry pozivaju na promjenu rutine, jer promjena uvek donosi i novi doživljaj. Danas vam ponosno predstavljamo nova dva ukusa iz porodice Pepsi, koji su pored postojećih Pepsi, Pepsi Twist sa ukusom limuna i Pepsi Max bez šećera, dostupni u IDEA prodavnicama. To su Pepsi Lime sa ukusom limete i Pepsi Wild Cherry sa ukusom divlje višnje. Pomno smo osluškivali potražnju na tržištu i na ovaj način omogućili svim ljubiteljima Pepsi-ja da uživaju u novim ukusima u Crnoj Gori, što je zaista izazvalo lijepe reakcije“, rekao je Marko Cvetković, direktor marketinga kompanije A&P, ovlašćene punionice PepsiCo za Srbiju i Crnu Goru.

sv-1138

Svi oni koji uz nove Pepsi ukuse žele da učine ovo ljeto egzotičnijim, u IDEA prodavnicama ih mogu pronaći u limenkama od 0,33l i pakovanjima od 0,5l. i 1,5l.