Vučić: Srpska suza nema roditelje

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je vijest da je Ramuš Haradinaj saslušan u Specijalnom sudu za OVK. Kaže da "nam do sada niko nije donio pravdu i ne očekuje da će se to dogoditi u budućnosti".

Objavljeno: 24. 07. 2019 - 14:21

Aleksandar Vučić navodi za RTS da su na djelu dvostruki aršini i da niko ne može da odgovori na pitanje – gdje su pravo i pravda.

Ističe da kad postavi pitanje – kako je moguće da se "pravi druga albanska država u srcu Evrope", dobije odgovor: "vi, Srbi, morate da razumijete da je to protiv vas, ali ne može drugačije da bude", i tada shvatim da su pravda i pravo umrli.

Dodaje da srpska suza nije imala niti će naći roditelje i da Srbija mora da se izbori za bolju budućnost, ali tako da je ne ugrožava.

"Mi treba da se izborimo za bolju, snažniju i jaču Srbiju, za našu bolju budućnost, da prećutimo mnoge stvari, ali da počnemo, i kada počnemo da govorimo, da ne ugrožavamo svoju budućnost nijednog sekunda. Ali nemojmo da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu, jer nije nam je donio dosad, pa neće ni u budućnosti", poručio je predsjednik Srbije.