LAKE FEST 2019: Počela prodaja ulaznica u Crnoj Gori

Prodaja ulaznica za 9. izdanje LAKE FEST-a, koji će se održati od 08. do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću počela je danas u Crnoj Gori. Karte se mogu kupiti u Nikšiću u NK pabu (ulica Manastirska) i Podgorici u Montenegro caffe pabu (Njegoševa ulica). 

Objavljeno: 25. 07. 2019 - 13:56

Cijena komplet ulaznica iznosi 25 eura, dok je cijena jednodneve ulaznice 10 eura.

''Podsjećamo da posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642 , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba https://www.kupikartu.ba/karte/event/4479/lake-fest'', saoštili su organizatori.

Ovogodišnji učesnici festivala su  Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, Tbf, Zeljko Bebek, Dog  Eat Dog, Nikola Vranjković, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Stampa, Punkreas, Prti  Bee  Gee, Gramophonegie, Ki, Aklea Neon, Kolja, Artan  Lili, Kerber, Najda I Smak Tribute I Love Hunters.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.