Koncert britanskog benda Incognito u Porto Montenegru

Pioniri acid jazz pokreta i jedan od najboljih britanskih bendova u protekle četiri decenije, bend Incognito, nastupiće 17. avgusta u Sinhru Porto Montenegra - koncert benda sa svojim četrnaestočlanim orkestrom u marini Porto Montenegro je Synchronized događaj koji predstavlja vrhunac edicije događaja Soul Summer in Porto, koje su tokom ljeta zajednički organizovali Southern Soul Festival i Porto Montenegro.  

Objavljeno: 29. 07. 2019 - 12:48

Nakon objavljivanja njihovog poslednjeg 17. studijskog albuma "In Search of Better Days", Incognito je na turneji po cijelom svijetu gdje izvode neke od svojih najvećih hitova kao što su "Still a Friend of Mine", "Don't you worry 'bout a thing", "Deep Waters".  U Crnoj Gori, njihov koncert biće održan na otvorenom, u areni Synchro, na samo nekoliko metara od mora, što je savršena lokacija za zvuk koji nam Incognito donosi. 

Njihova karijera traje već 40 godina, i danas je Incognito prava legenda britanske muzike. Od hitova koji su bili na top 10 listama do produkcije i saradnje sa najpoznatijim umjetnicima - od R&B ikona do savremenih džez muzičara, uključujući George Bensona, Stevie Wondera, Chaku Khan, Jocelyn Brown, George Dukea, Al Jarreau, Paul Wellera, Maxi Priesta, Maria Biondia – Incognito ponosno drži svoje mjesto među svjetskim velikanima soul muzike.

Incognito je jazz/fank/soul bend, a sa svojim četrnaestočlanim orkestrom njihov energični nastup predstavlja pravi muzički i umjetnički spektakl. Njihovi koncerti su događaj koji svako mora vidjeti uživo, makar jednom u životu. Oni sjaje, prenose neodoljive vibracije i pozitivne poruke kroz svoju muziku.

Southern Soul Festival, tradicionalno podržava talentovane mlade muzičare, i ovom prilikom pruža priliku našoj mladoj uzdanici jazz klavira, Sari Jovović koja studira na prestižnoj muzičkoj akademiji Berkli u Bostonu, da otvori ovaj događaj sa svojim sastavom. 

Ulaznice za ovaj događaj naći će se u prodaji putem Gigstix mreže na preko 50 prodajnih mjesta Tobacco S Pressa u Crnoj Gori. 

Karte je moguće kupiti i online putem sljedećeg linka: http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2778-incognito-live