Vučiću krivo što CG šalje predstavnika u Knin, a ne i u Srbiju

Srbi su danas, ma gdje da žive, ujedinjeni. Posebno sam ponosan na sve srpske političke predstavnike iz Crne Gore, i molim vas da ih pozdravite, jer su sa nama, za razliku od zvanične Podgorice, koja svoje predstavnike šalje na Dan pobjede u Knin, poručio je večeras iz Krušedola predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Objavljeno: 04. 08. 2019 - 23:08
Aleksandar Vucic

“Sa nama su i predstavnici našeg naroda iz Slovenije, Sjeverne Makedonije, a posebno veliki pozdrav predstavnicima SNV iz Hrvatske”, dodao je Vučić na državnoj manifestaciji koja je posvećena sjećanju na stradale i prognane Srbe u hrvatskoj akciji “Oluja”.

Kako je rekao, danas je, 4. avgust, težak, užasan dan za svakog Srbina, ma gdje na planeti da živi.

“Rekao sam ovo, jer kao što vidite danas u obilježavanju ovog dana možemo svi da budemo ujedinjeni, ne mislimo uvijek isto, ali danas su Srbi, ma gdje da žive, apsolutno ujedinjeni i znaju šta im je činiti u budućnosti “, istakao je Vučić.

Zahvalan je, naglašava, Miloradu Dodiku na inicijativi koju su pokrenuli prije šest godina, da se zajednički obilježava stradanje naroda i pamte žrtve.

“Pokrenuli smo nešto što je promijenilo kulturu sjećanja, pokrenuli smo i drugačiju budućnost našeg naroda”, kazao je Vučić.