Lejk fest počinje večeras

Najveći rock festival u Crnoj Gori, LAKE FEST (Lejk fest) počinje večeras pored Krupačkog jezera u Nikšiću i trajaće do 10. avgusta uz nastupe mnogobrojnih regionalnih imena.

Objavljeno: 08. 08. 2019 - 12:37

Večeras će se na bini pojaviti imena kao što su Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, TBF, Željko Bebek, Dog Eat Dog i Nikola Vranjković. Dan poslije, u petak 9. avgusta sviraće Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Prti Bee Gee, Punkreas i Gramphonedžije. U subotu 10. avgusta na bini pored Krupačkog jezera nastupiće Ki, Aklea Neon, Najda i Smak Tribute, Kolja, Kerber, Artan Lili i Love Hunters.

0808lejkfest2

Ulaznice za Lake Fest se i dalje mogu kupiti u Nikšiću u NK Pabu, dok se u Podgorici mogu kupiti u Montenegro Cafe Pabu, kao i na samom ulazu na festival. Cijena je nepromijenjena i iznosi 10 eura po večeri, dok je komplet 25 eura.

Prevoz autobusom je obezbjeđen na relaciji Krupac - Podgorica nakon završetka poslednjeg koncerta. Cijena karte je 1,50 eura. Autobus sa glavne stanice Nikšić do Krupca polazi na svakih 30min i cijena karte je 0,50 eura. Prevoz na relaciji Podgorica - Nikšić je moguć redovnom linijom svaki dan koja ide na svakih sat vremena.

Kamp je besplatan. Prijava boravka je obavezna na ulazu u kamp Strani državljani plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 0,60 eura po danu. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti najmlađa publika Lejk festa će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama. Program za djecu je od 12 do 15 časova.

Mogućnost izlaska i ponovnog ulaska na festival nakon 21 nije moguć. Unos pića, hrane i predmeta od stakla na koncertni prostor je zabranjen. Pretres svakog posjetioca na ulazu je obavezan. Ulaz je slobodan za djecu mlađu od 12 godina . Bonovi za hranu i piće važe samo za naznačeni dan. U kampu su obezbjeđeni toaleti, tuševi i voda za piće.