Hotel Kumbor počeo sa radom (VIDEO)

Hotel Kumbor u istoimenom mjestu pored Herceg Novog primio je prvu grupu od 250 gostiju iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske i Poljske. Umjesto svečanog otvaranja, vlasnik  Čedo Popović, je  odlučio da što prije poćne sa radom.

Objavljeno: 12. 08. 2019 - 17:39

" Hotel je gradjen po najvecim standardima, sa najboljim materijalima On jos uvijek nije ni zavrsen,ali u svakom slucaju ta investicija će biti izmedju 25 i 30 miliona eura. Sa sadržajem bi ovaj hotel mogao imati i pet zvjezdica" kazao nam je Popović. 

cedo-popovic-carine

Hotel Kumbor je izgradjen za oko godinu dana, kategorisan je sa četiri zvjezdice, na šest spratova, sa 230 soba i apartmana i velikom plažom. 

"Imamo ugovrene dolaske gostiju i očekujem da će hotel raditi do oktobra – novembra. Ovo je prva godina rada, ali računamo da zbog pozicije hotel može da radi duže", dodao je vlasnik Carina.

q2

Nedostatak radne snage je ključni problem, rekao nam  je Popović: "  Sjutra bih primio 100 ljudi svih profila i da nikome plata nije ispod 500 EUR, pa do 1,5 hiljada. Ovako, nekako se borimo sa našim starim radnicima koje dovodimo iz kompanije".

q3

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa Portonovi. To je treći hotel koji je za pet godina u Herceg Novom izgradila kompanija Carine.