(VIDEO) U Bijelom Polju brutalno pretučen mladić

Adem Gredić (21) iz bjelopoljskog mjesnog centra Rasovo pretučen je u subotu oko 22 časa u Industrijskoj ulici u naselju Nedakusi.

Objavljeno: 13. 08. 2019 - 12:50

Pretukla su ga, prema kazivanju Gredića, trojica sredovječnih muškaraca iz sela Boljanina, za kojima policija još traga. Selva Gredić, majka povrijeđenog mladića, ispričala je za Pobjedu da nije postojao nikakav povod da njen sin bude brutalno pretučen od trojice nasilnika.

- Sve se odigralo ispred pekare „Šar“ prekoputa supermarketa „Voli“ u naselju Nedakusi. Adem je ušao u pekaru da kupi picu kada ga je najprije uhvatio za ruku jedan od siledžija sa namjerom da mu, navodno, nešto kaže. Zatim su pritrčala i ostala dvojica i udarali su ga metalnom šipkom po glavi i ostalim djelovima tijela. Moj sin je usljed udaraca pao. U nesvjesnom stanju prevezen je u zdravstvenu ustanovu - ispričala je majka povrijeđenog. Kako je navela, medicinski je zbrinut i sa teškim povredama smješten na hirurško ortopedsko odjeljenje bjelopoljske bolnice. Povrijeđeni Gredić ispričao je juče za Pobjedu da je nasilnike poznavao iz viđenja, ali da nikada sa njima nije imao bilo kakav konflikt.

- Nije mi jasno zbog čega su tako brutalno postupili prema meni. Volio bih da saznam šta je bio motiv mojeg prebijanja. Glava me neprekidno boli, ne mogu da spavam, imam košmare - kazao je povrijeđeni mladić. Načelnik hirurškog odjeljenja dr Duško Miladinović potvrdio je da se radi o teškim povredama. - Nije životno ugrožen, ali povrede su teške. Nanijete su udarom nekim tupim tvrdim predmetom - kazao je dr Miladinović. U bjelopoljskoj policiji potvrdili su za Pobjedu da su trojica muškaraca učestvovala u prebijanju Gredića.

- U toku su operativne radnje vezane za ovaj slučaj. Očekujemo da uskoro napadači budu privedeni i da se prema njima postupa u okviru zakonskih ovlašćenja - kazao je sagovornik iz policije.

Oprez! Uznemiravajući snimak!