Uz pomoć policije građani ušli na plažu kod hotela Palma

  Gradjani Tivta sukobili su se jutros sa obezbjedjenjem hotela Palma nakon što su tokom noći ponovo ogradili plažu, objavio je Radio Tivat.

Objavljeno: 17. 08. 2019 - 17:32
Radio Tivat

Građani su se okupili jer su iz hotela tokom noći ponovo vratili stubiće i ogradili plažu, iako ih je sinoć inspekcija uklonila. Oni su se sukobili sa obezbjedjenjem nakon čega je reagovala policija.

Policija je, nakon razgovora sa inspektorkom, dozvolila građanima da uđu na dio plaže i sklone stubiće, a obezbjeđenju naredila da se povuče.

“Cijelo ljeto imamo problem sa hotelom “Palma” jer nam zagrađuju dio plaže koju su bespravno zagradili. Oni su se oglušili o dvije inspekcije koji su im naložili da to uklone. Unatoč svega, oni su pozvali obezbjeđenje sa pištoljima da čuvaju plažu. Sinoć je došla inspektorka sa svojom ekipom I oni su uklonili stubiće. U toku noći iz hotela su to ponovo zagradili i ponovo pozvali svoje obezbjeđenje iz Nikšića. I mi građani smo se jutros skupili i pozvali policiju. Sad je to odgrađeno i vidjećemo koliko će to trajati. Po naređenju policiije obezbjeđenje se povuklo”, kaže za Mira Stojčević, mještanka.

Iz hotela nije bilo izjava povodom ovog događaja.