Dinamo dovodi nekadašnjeg napadača Barse i Milana!?

Zagrebački Dinamo bio je dosta aktivan ovog ljeta na fudbalskoj pijaci. Juče je na Maksimir stiglo najveće i najvrjednije pojačanje - Luka Ivanušec (20), jedan od najboljih mladih igrača tamošnjeg šampionata (plaćen 3.000.000 eura).

Objavljeno: 20. 08. 2019 - 16:10

Prije toga dovodeni su neki iskusni igrači, uglavnom defanzivci, ali ono pravo, top pojačanje, moglo bi tek da se dogodi. Jer kako piše brazilski Foks sport, kao i neki portali bliski Vasko da Gami, argentinski veteran Maksi Lopez (35) u poodmaklim je pregovorima sa hrvatskim šampionom?!

Informaciju su prenijele i zagrebačke Sportske novosti, ali s velikom znakom pitanja, ili bolje reći čuđenja.

Osim činjenice (izjave) da bi volio da se vrati u Evropu i zaigra u Ligi šampiona, Brazilci nemaju nekih detalja vezanih za pregovore Dinama i Maksija Lopeza. Podvlače samo da bi dolazak u Zagreb bio moguć jedino pod uslovom da se Modri plasiraju u grupnu fazu LŠ.

Podsjetimo, Lopez je trenutno bez kluba pošto mu je istekao ugovor sa Vaskom. Prije toga branio je boje Udinezea, Torina, Kjeva, Sampdorije... A kada je bio u naponu snage igrao je i za Milan, Barselonu, River Platu...