DCG: Radulović i Medojević su kolege sa Ivančevićem još iz odbora CPC

Demokratska Crna Gora uključila se juče u polemiku Demokratskog fronta i funkcionera Crnogorske Dragana Purka Ivančevića navodeći da je riječ o starim saradnicima.

Objavljeno: 23. 08. 2019 - 06:10

-Nebojša Medojević i Branko Radulović su njegove kolege iz jednog odbora CPC. Osjetljiviji među liderima Demokratskog fronta na Purkova antistanja, o njemu su se mogli raspitati kod Medojevića i Radulovića i preko njih mu sugerisati da malkice smanji doživljaj kada su u pitanju teme koje su predmet njihovog interesovanja - navodi se u reakciji Demokratske Crne Gore.

U konačnom, kako navode, funkcioneri DF-a su ti koji su sa Purkom sklopili koaliciju u Budvi, tako da ako neki problem imaju sa njim, ne bi trebalo da imaju prepreke da ga u neposrednom kontaktu sa njim i riješe, da Medojević i Radulović ne posreduju. Sve u svemu, računamo na to da se prijatelji ipak najbolje poznaju, zaključuju u DCG. Kao prilog Demokrate su objavile video zapis izjave Marka Bata Carevića u kojem se o Ivančeviću govori u pozitivnom svijetlu. „…I opet zahvaljujući ličnom nekom poznanstvu tadašnjeg direktora Morskog dobra, a mog prijatelja, sada i partijskog mog kolege, Purka Ivančevića, direktora Morskog dobra.

Da nije njega bilo i njegove vizije i prepoznavanja moje i naše ideje, ne bi danas bilo Ploča“. -Kolegama iz Demokratskog fronta nećemo reći ništa više o njihovom funkcioneru jer bi se odmah sjetili koji je. Ako ga se sjete, sjete, a ako ga se ne sjete, neka se ponovo oglase, pa ćemo im dostaviti i kompletan video snimak na kojem se vidi kako je bilo perioda u kojima je Demokratski front i ljepše i pohvalnije razmišljao i javno se izjašnjavao na temu Purko Ivančević. To nekada, da budemo precizniji, jeste doba kada saradnja između Demokratskog fronta i Purka Ivančevića cvjeta, ili još preciznije – baš u vrijeme najvećih srpsko-crnogorskih prev i r a n j a u C r n o j G o r i .

Očigledno da im tada nije smetao drugačiji prefiks ili predznak koji je nosio Purko Ivančević jer su i Purko i lideri DF tada bili na istoj biznis strani - saopštavaju iz Demokratske Crne Gore.