Baranin osumnjičen da je iz marketa u kome je radio ukrao više od 18600 eura

Baranin G.O. (18) uhapšen je zbog sumnje da je iz jednog hipermarketa u Baru, u kojem je radio, ukrao 18.651 euro, saopštila je Uprava policije.

Objavljeno: 25. 08. 2019 - 13:14

Policiji u Baru prijavljeno je sinoć oko 23.30 sata da je nepoznata maskirana osoba uz prijetnju pištoljem od dvojice radnika hipermarketa ukrala veću količinu novca, a potom pobjegla.

Inspektori su utvrdili da je počinilac poznavao način i metodologiju rada zaposlenih u poslovnom objektu i iskoristio momenat kada je brojan dnevni pazar.

Ubrzo nakon prijavljene krađe policija je identifikovala, locirala i uhapsila G.O. (18) iz Bara, koji je inače zaposlen u tom hipermarketu.

“On je maskiran ušao u kancelariju hipermarketa i uz prijetnju pištoljem od dva zaposlena ukrao novac u
iznosu od 18.651 euro, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Prilikom hapšenja policijski službenici su pronašli i oduzelu pištolj marke CZ M88 cal. 9mm kao i cjelokupni iznos ukradenog novca. Novac će biti braćen vlasniku”, naveli su u policiji.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da mu se osmnjičeni privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.