Zbog nastupa na Sea Dance festivalu Disciples hoće da upoznaju Senidu!

Luk Mekdermot, iz producentskog hit sastava Disciples, čiji hitovi bilježe platinaste tiraže i milijarde YouTube pregleda, kažu da bi ovaj londonski trio želio da se upozna sa novom balkanskom kraljicom urbanog zvuka, Senidom. 

Objavljeno: 29. 08. 2019 - 17:20

U intervju za Blic između ostalog je naveo da Disciples vole da čuju nove izvođače: “Nadam se da ću na festivalu čuti nekog domaćeg pjevača koji će me oduvati pa da mogu da ga stavim na neku od naših novih pjesama. Obećavam da ću poslušati pjevačicu Senidu i da ću skinuti njenu pjesmu”, izjavio je Mekdermot i dodao da bi svakako volio da se i sretnu na festivalu.

disciples

Senidah, koja je proteklog vikenda nastupila pred 100.000 ljudi u okviru Music Week Festivala na Ušću, bila je oduševljena pažnjom britanskog sastava: “Wow! Hvala Disciples! Baš mi je drago da ovi momci žele baš mene da slušaju na Sea Dance festivalu! I sama sam sa svojim bendom Muff izvodila njihovu  pjesmu "How deep is your love". Nadam se da ćemo imati priliku da se sretnemo u Crnoj Gori iako nastupamo različitih dana, a možda ćemo nekada i sarađivati", kaže Senidah.

Kapije Sea Dance festivala na plaži Buljarica kod Budve otvaraju se sjutra u 19h, a prvi dan festivala posjetioce očekujuje plejada sjajnih izvođača među kojima su Richie Hawtin, Sven Väth, Gaiser, Eelke Kleijn, ali i Senidah, Bekfleš, Kuku$&Fox. Besani vikend začiniće i nastupi zvijezda poput Davida Guette, Robina Schulza, Ofenbacha, Svena Vätha, Richija Hawtina i brojih drugih!